torstai 14. toukokuuta 2015

#11 Hevoskisat Keuruulla 14.5.

Moi. Nyt tuleekin sitten vähän erinlaisempaa postausta tai, no eri lajista.

Elikkä tänään Keuruun Ponilaaksossa oli hevoskisat. Otin tietenkin kuvia sieltä. Tää heppapostaus ei siis ole kauhean pitkä, tai en ainakaan halua tehdä siitä liian pitkää, koska tämä on nimenomaan kaniblogi, eikä se kauheasti liity mihinkään muuhun, paitsi Pentuun. Saatte nähdä nytten sit kuvia. :))

Tässä ihana Cathy, jolla kaverini meni :3
Cathy on mun mielestä todella ihana poni, ja voisin mennä sillä vaikka jokapäivä, kun käyn ratsastamassa, mutta en siis ratsasta jokapäivä. Aika satunnaisesti käyn tunneilla. :3 ja vaikka Cathy on tuollainen aika kuuntelematon hevonen (tai siis ei se tee aina niinkuin käsketään :D ) niin rakastan sitä aina! <3


Lumivalkoinen (melkein aina.. :'D)
En onneksi vielä ole Cathyltä tippunut kertaakaan, mutta kerta se on ensimmäinen! ;)






 Pahoittelen laatua. Edeleen puhelimen kamera käytössä. ://


Jotain kaniaiheistakin tähän postaukseen, eli aiomme ehkä (jos saadaan kyyti) mennä kisailemaan jonnekin. Minean kanssa kuitenkin harjoitellaan esteitä vielä. Minun mielestä Minea on hyvä hyppimään. Mutta en tiedä sitten oikeilla esteillä. Ja sitten kisoissa.

Huomenna varmaan uutta postausta, tai itseasiassa huomenna tai lauantaina. Viikonloppuna ei mennä kisoihin. :) meinasin, että mennään, mutta ei me sit, ja ei me oltais edes ehditty ilmottautua sinne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, kommenttien valvonta on käytössä. :)