maanantai 25. tammikuuta 2016

#27 Kotona, ja söpöilyä!


Moi kamut!

Mites teillä on tää päivä mennyt? Mulla ihan normaalisti. Koulun jälkeen päästin suoraan kanit vapaaksi, ja sain otettua myös kuvia (vaikka kamerasta loppuu akkukin..) Laitan tähän kaikki ne kuvat, mitä mä otin, ja mitä en poistanut, eli saattaa olla joitakin aika karseita, mutta laitan ne silti! :D

















Tässäpä nämä kuvat! :3 En jaksanut nyt ottaa enenpää kuvia, mutta saatan kuvata videoo vielä tänään, ehkä! :3 Kommentoi mikä oli suosikkikuvasi! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Tää blogi on tosi kiva, mutta sinuna panostaisin vielä vähän ulkoasuun ja kuviin. Netissä on paljon ulkoasuneuvoja ja vinkkejä :)

    Toinen asia... Häkuin pohjalle kannattaisi hommata joku matto. Se olisi kanin tassuille parempaa. Sinua helpottaisi myös, jos käyttäisit kanien vessalaatikossa puupellettejä. Niitä saa rautakaupoista, eläinkaupoista ja marketeista.

    En huomannut missään kuvassa mitään ruokakuppi, missä olisi esim pellettiä. Se ei ole pakollista, mutta ihän hyvä lisä! Kannattaa myös siirtää häkkiä n.5 cm kauemmaksi patterista, ettei kaneille tule liian kuuma.

    Ps. Tee "näin meillä" postaus, joka kertoisi mahdollisimman laajasti kanejen elämästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos neuvoista! :)

      Itseasiassa Facebookissa puhuimme joidenkin kani-ihmisten kanssa tästä matosta häkinpohjalla. Kiitos siitäkin neuvosta. :)

      Niin, ja kaneilla on vessalaatikossa puupellettejä. :)

      Meidän kaneilla on ruokailuajat, ja niillä ei ole koskaan pellettejä kokoaikaa. :) Ja joo, siirrämme sitä häkkiä vähän kauemmaksi. :) Mutta en usko, että niille kuuma tulee, ainakaan silloin kun ne pääsee häkistä aina halutessaan ulos. :)

      Kiitos kommentistasi, ja postausehdotuksesta. :)

      Poista

Hei, kommenttien valvonta on käytössä. :)