tiistai 19. tammikuuta 2016

#23 Ulkoasu ja banneri muutettu!

Moi!


Huomasin tuossa jo aikoja sitten, että blogin ulkoasu on joulun ajan ollut aika...
No, aikansa elänyt.

Päätin nyt sitten ottaa itseäni niskasta kiinni, ja muokata sitä hieman, ja samalla banneri meni, niin ei näy enää niitä vihreitä ruohontupsuja keskellä talvea! Myönnän, että bannerissa olevat kuvat on otettu kesällä, ja ne kuvat joissa oli vaan Minea ja Sani, saamme kiittää kaveriani! Hän siis on napannut nämä kuvat! :3

Muut kuvat ovat minun ottamiani, ja kyseessä on siis kaverini (saman joka otti kuvat Mineasta ja Sanista) edelliset kanit Muru ja Nuppu. Nuppu oli muuten tosi ihana persoona, siitä saa sellasen koko perheen halinallen! Ja Muru, noh, se oli vähän ehkä kiukkunen, ja rimpuileva, mutta hyvissä käsissä siitäkin tulee koko perheen halinalle! :)

Löysin muuten netistä aivan liian ihanan kuvan:

Sydän sulaa oikeesti! Varmaan maailman ihanin kuva oikeasti! Ihan kun Minea ja sitten jokin muu pupu, mutta Minea ei kyllä ihan tuon värinen ole, yhtä söpö silti!

Kommentoikaa alas jos tykkäsitte postauksesta, ja muistakaa laittaa oma mielipide tuossa sivussa olevaan kyselyyn! En ole varma näkyykö se puhelimella, mutta jos näkyy,  niin hyvä! :)

Ja ainiin, en tiedä millon tulee seuraavaa postausta, mutta katsotaan nyt sitä sitten! :3

Sain muuten juurikin tietää, että tuo kyseinen kuva on Weglerin kääpiörotuiset kanit - kirjan kansikuvana! Kiitos sen kertojalle! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, kommenttien valvonta on käytössä. :)